Denk mee over de inrichting van de buurt – schetsontwerp is klaar

Op zaterdag 19 september is het mogelijk mee te praten over de buurt door je aan te sluiten bij mede-bewoners die schetsontwerpen gaan maken voor de buurt. Dat gebeurt op drie tijdstippen (13.30-14.30 uur) (14.45-15.45 uur) (16.00-17.00 uur) en op zes verschillende plekken, verspreid over Entinge, Dikninge en Batinge.

Opgeven is verplicht in verband met Corona… Stuur een mail naar duurzaam@noordenveld.nl

Presentatie schetsontwerpSchets dus mee op 19 september

Denk mee over de inrichting van uw buurt en kom naar een schetssessie! Tijdens de buurtwandeling van maart en daarna zijn veel ideeën ontstaan. Er ligt nu een schetsontwerp, waarover u verder kan meedenken. Op 19 september houden we 6 schetssessies bij de groenplekken in de buurt. Deze gaan vooral over de invulling van die plekken, de omwonenden zijn nu aan zet. Opgave is verplicht in verband met het maximaal aantal deelnemers per sessie. Er zijn 6 sessies, waaraan steeds maximaal 7 mensen mogen deelnemen, dus geef u snel op voor de plek dicht bij uw huis!

De ontwerpers van LAOS landschapsarchitecten gaan graag met u in gesprek. Per locatie is een uur  beschikbaar. Eerst wordt een korte toelichting gegeven en kunnen er vragen worden gesteld. Daarna worden ideeën uitgewisseld. Om voldoende afstand te kunnen houden zijn maximaal zeven deelnemers per sessie mogelijk. Wanneer het maximaal aantal deelnemers bereikt is, vragen we u te laten vertegenwoordigen door een van uw buurtgenoten.Op de locaties staan tafels en stoelen. Er worden steeds 2 sessies tegelijk gehouden: 13.30 – 14.30 uur – schetssessies buurtplek 1 en 2 14.45 – 15.45 uur – schetssessies buurtplek 3 en 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *