Word Energiecoach!

Heeft u belangstelling voor energie en hoe u energiezuiniger kan wonen? En wilt u daar ook andere mensen bij helpen? Dan is de opleiding tot energiecoach iets voor u. Energiecoöperatie Noordseveld biedt u gratis een cursus aan van 5 avonden, waarin u leert over de verschillende facetten van energie in een woning en hoe u daar anderen in kan adviseren. Energiecoaches kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de energie-opgave en kunnen meedoen in de aanpak van de Energieke Buurten: Mooie Buurt Hè (Norg-west) en Energiek Roderwolde.

De cursus wordt gegeven in Noordenveld, data zijn nog niet bekend. Meer informatie over de cursus is te vinden op de website https://www.drentsenergieloket.nl/drentse-energiecoach/

Meedoen/ meer informatie: mail info@noordseveld.nl of bel Richard Ton 06-49289973

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *