Plannen voor inventarisatie

Wat wilt u aan uw huis doen? Wat verbruiken we nu? Wat vindt u van uw woonomgeving? Dit zijn de belangrijkste vragen voor de inventarisatie die we in de komende maanden gaan uitvoeren. Door uw huis beter te isoleren en zuinige apparaten toe te passen krijgt u een comfortabeler huis dat minder energie gebruikt en ook nog eens meer waard wordt. Alleen: hoe pak je dat aan? Daarvoor is het project Mooie Buurt Hè. Wij willen u daarbij helpen, waar mogelijk op maat. Dus als we weten wat er wel en niet aan uw woning is geïsoleerd, hoe u verwarmt en hoeveel energie dat nu kost, dan kunnen we u precies adviseren wat u kunt doen. Daarbij vinden we het ook heel belangrijk om te horen wat u belangrijk vindt, want u beslist zelf! Ook de woonomgeving komt aan bod: parkeren, groen, wateroverlast: uw mening telt.

De inventarisatie wordt uitgevoerd door studenten van de Hanzehogeschool. Zij komen langs met een uitgebreidere vragenlijst. Het kost niks, advisering is gratis en levert u uiteindelijk waardevolle informatie op over wat u kunt doen en wat dat oplevert. We willen zoveel mogelijk maatregelen samen oppakken, want: waarom moeilijk doen als het samen kan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *