Scanners gezocht!

Er worden straks scans gemaakt van alle woningen. Van de 6 woningtypen gebeurt dat collectief. Deze scans worden gemaakt door vrijwilligers van Energiecoöperatie Noordseveld. We zoeken nog nieuwe vrijwilligers in de buurt, die het leuk vinden om anderen te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Er is een maar, je moet wel op tijd je bed uit. Een warmtescan maken we namelijk het liefst voor zonsopgang, hoe kouder, hoe beter. Daar staat wel een kleine vrijwilligersvergoeding tegenover. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met Richard Ton van de energiecoöperatie. Hij leidt de scanners op en verzorgt de coördinatie. Richard is te bereiken via 06-492 899 73 of info@noordseveld.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *